Telefoonnummer 0800-7777 112

24 uur loodgieters, spoed of geen spoed!

slide
slide

Bel gratis:

Loodgieter diensten

Loodgieter diensten: Heeft u direct een loodgieter in Amstelveen nodig bel dan ons gratis telefoonnummer: 0800-7777112, dag & nacht ook in het weekend.

Heel vervelend wanneer u thuiskomt van een werkdag en u heeft geen warm water of nog erger u heeft een lekkage aan uw dak of er is een waterleiding gesprongen. Voor dit soort calamiteiten wordt loodgieter service Amstelveen gebeld. Ook lossen wij verstoppingen op aan riolering of afvoer. Spoelt het water in uw toilet niet meer weg of het water van uw vaatwasser? Geen probleem, loodgieter service Amstelveen kan snel ter plaatse zijn, ook in het weekend en op feestdagen!

24 uur loodgieter service is speciaal gericht op spoed reparaties, 7 dagen per week dag & nacht.

U kunt ons bellen voor het verhelpen van:

Loodgieter diensten

Wij installeren ook keukenapparatuur of de wasmachine en droger. Onderhoud, vervanging, vernieuwing of een storing aan uw CV installatie kunnen wij ook voor u uitvoeren.

Loodgieter diensten Amstelveen staat 24/7 voor u klaar! Bel gratis: 0800-7777112.

Onze loodgieters zijn altijd snel ter plaatse om de verschillende werkzaamheden snel, professioneel en goed op te lossen. In geval van echte spoed (bijvoorbeeld bij gesprongen leidingen of andere grote water lekkage) komen wij altijd direct naar u toe. Bij een lekkage is het zaak om snel te handelen, hoe sneller het verholpen is hoe kleiner de schade.

Direct contact met onze loodgieterservice in Amstelveen? Bel ons servicenummer.